Farstukvisten AB är ett av Ludvikas största fastighetsbolag. Vi förvaltar, renoverar och bygger nya företagslokaler och bostäder.

Företagsfakta

Farstukvisten AB startades 2006 och har sitt säte i Ludvika. Verksamheten grundades och drivs av Nicklas Anderson.

Årets Företagare 2015

Nicklas Anderson utnämdes till årets företagare i Ludvika kommun av kommittén för Företags-Galan i Ludvika med motiveringen.

”Nicklas Anderson har genom sitt bolag Farstukvisten AB kontinuerligt utvecklat sitt centrala fastighetsinnehav genom ombyggnader, renovering och skapande av nya lägenheter.
Genom förvärv och kraftfulla renoveringar av industrifastigheter har Nicklas skapat förutsättningar för industriell verksamhet på orten.
På det sätt som Farstukvistens fastigheter underhålls och utvecklas har bolaget blivit en viktig komponent i Ludvikas utveckling.”

Miljöpolicy

Farstukvisten ABs miljömål är att anpassa samtliga fastigheter till så nära nybyggnadsstandard som möjligt. Datastyrda värmesystem, energiklassade fönster, tilläggsisolering, nya entrédörrar, energisnål elförbrukning såsom tryckstyrda pumpar och nya tvättmaskiner.

Service

Ett samarbetsavtal med HSB Service ger god service till hyresgästerna. Målsättningen är att alla felanmälningar ska vara åtgärdade inom fjorton dagar.

Hyror

Hyresnivåerna sätts i samarbete med hyresgästföreningen.

Säkerhet

För en säkrare miljö har ett samarbetsavtal med Securitas upprättats.